İstanbul Valiliği'nden alkışlanacak proje: 30 bin bebek için harekete geçildi!

İstanbul Valiliği, 30 Bin Bebeğin bez ihtiyacını karşılamaya başladı.

GİRİŞ 21.01.2024 15:14 GÜNCELLEME 21.01.2024 15:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği Aile Akademisi, “GözBEBEĞİMİZ İstanbul” projesiyle İstanbul Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı olan ve İstanbul’da doğan 30 bin bebeğin bebek bezi ihtiyacını karşılıyor.

Bu kapsamda 39 ilçede bebek bezi alımında kullanılan alışveriş kartlarının dağıtımına başlandı. Bebeklerin, 24 aylık oluncaya kadarki bez ihtiyaçları, İstanbul Valiliği tarafından karşılanacak.

DAĞITIM EKİPLERİ 39 İLÇEDE SAHADA

Maddi durumu yetersiz olan ailelerin aile bütçesine katkı sunma amacıyla başlatılan projenin kapsamının orta ve uzun vadede genişletilmesi hedefleniyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Aşağımirahmetli 3 ay önce Şikayet Et
    Diyanet, 4-6 yaş çocuklar için daha çok alan yer açmalı ve ücretsiz yapmalı, yemek vb ücret kesinlikle alınmamalı, Çocukların oynayabileceği spor alanları (basketbol, voleybol vb) spor yerleri açılmalı, çocuk yardımları bayı ülkelerinin üstünde artırılmalıdır
    Cevapla
  • Aşağımirahmetli 3 ay önce Şikayet Et
    Güzel ve yetinde bir yardım çalışması, yardımlar olursa gençler çocuk yapıyor, yardım olmayınca iki çocuktan fazla düşünen yok, ülkemizin nüfusu yaşlılığa doğru gidiyor, doğum oranının yükselmedi için batıdan daha çok gençler özendirilmeli ve daha çok yardım yapılmalı. Çocukların oynayacağı park alanları, sosyal tesisler çoğaltılmalı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İnşallah öncelik Türklerde olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı