Elazığ'da insanlık ölmemiş dedirten davranış!

Elazığ'da motosiklet sürücüsü Yüksel Bayram, seyir halindeyken yerde bulduğu cep telefonunu sokak sokak gezerek sahibine ulaştırdı.

GİRİŞ 22.01.2024 02:25 GÜNCELLEME 22.01.2024 02:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Elazığ Mimar Faruk Caddesi'nde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü Yüksel Bayram, yolda bulduğu cep telefonu ile anlamlı bir olaya imza attı.

Motosikletinden inip, sokak sokak esnafa sorular yönelterek cep telefonu sahibini tespit etmeye çalışan Bayram, kısa süre sonra telefonun çalması üzerine arayan kişinin cep telefonu sahibi olduğunu öğrendi. Cep telefonunu kaybeden amcanın bulunduğu noktaya giden Bayram, telefonu sahibine teslim etti. Teşekkür olarak para uzatmaya çalışan telefon sahibine motosiklet sürücüsü, "İnsanlık görevimiz, kim olsa aynısını yapardı" diyerek bir kez deha gönülleri fethetti.

''İnsanlık görevimi yaptım''

Motosiklet sürücüsü Yüksel Bayram yaptığı açıklamada, ''Üniversite öğrencisiyim ve esnaflık da yapıyorum. Dün motorla seyir halindeyken yolda bir telefona denk geldim. Çevredeki esnafa sorarak telefon sahibini sordum kimse bilmiyordu. Birkaç sokağa daha sordum ancak telefonu ya da sahibini gören olmamıştı. Ben aramaya devam ederken telefon sahibi kendi telefonunu aradı. Telefonunu istediği yere götürmemi söyledi ve ben de tamam deyip gittim. Sahibine telefonunu verdim bana harçlık vermeye çalıştı. Allah, razı olsun ben insanlık görevimi yaptım. Benim yerimde kim olsa eminim ki aynı şeyi yapardı” dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Polat Alemdar 3 ay önce Şikayet Et
    Aslında olması gerekeni, en sıradan bir insanlık halini bile haber görüp kahraman edasıyla böyle görmek içimi sızlatıyor. Senin olmayan bir şeyi sahibine elbette verirsin. Olmadı Polise emanet edersin. Ama insanlığın geldiği nokta maalesef algımızı da değiştirdi.
    Cevapla
  • fikret 3 ay önce Şikayet Et
    Elazığlılar gerçektende karakteristikmidir yoksa başka bişeymidir; düzgün naif insanlar oluyor genelde.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 ay önce Şikayet Et
    Adamsın senin gibilerin sayısı artsın.
    Cevapla
  • abdullah 23 3 ay önce Şikayet Et
    bulunan şey asla sizin değildir onu almanız size haram olur.doğrusu onu olduğu yerde bırakmak ama hırsızların yatak odasına kadar girdiği bir ülkede bu mümkün değil en doğrusunu yapmış hemşehrim.haramın hayrı olmaz .toplumun bozulmasının en büyük sebebi haram yememizdir.
    Cevapla
  • DADAŞ 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun olması gerekende budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı