5 ilde Kıskaç-5 operasyonu: Çok sayıda FETÖ'cü yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “KISKAÇ-5” operasyonlarında 27 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 23.01.2024 17:00 GÜNCELLEME 23.01.2024 17:38
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ:  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 5 ildeki "Kıskaç-5" operasyonlarında 27 zanlının yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli irademize darbe yapmaya kalkışan FETÖ'cü hainlerin peşlerini bırakmayacağız. Aziz milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların işbirlikçilerinin nefeslerini keseceğiz." ifadesini kullandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlüklerince 5 ilde operasyon düzenlediğini belirten Yerlikaya, FETÖ kapsamında alınan ifadelerde örgüt üyesi/yöneticisi olarak adı geçen, ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve haklarında arama kararı bulunanlara yönelik İzmir, Aydın ve Bursa'daki operasyonlarda 20, "gaybubet evleri"nde bulunanlara yönelik Ankara ve Denizli'deki operasyonlarda da 7 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, "Kıskaç-5 operasyonlarında 5 ilde 27 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konuldu. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 33
  • -Gözlemci 3 ay önce Şikayet Et
    Bu vatan kimsenin oyuncağı değil bu vatanı kolay kazanılmadı ..PKKya ve Fetöye hizmet veren pelinden giden herkimler varsa sınır dışı edilmeli veya idam edilmeli cezalar ağırlaştırılmalı...Bu vatanın milli insanlarının değeri iyi bilinmeli,emekli aylıkları 15'e çıkartılmalı ,hainlerin aylıkları kesilmeli
    Cevapla
  • TANER 3 ay önce Şikayet Et
    Gizlenen kamuflaj giymiş fetöcüler var hala.Biliyorum devletimin polisi istihbaratı jandarması bu bukelemun gibi saklanmaya çalışan fetöcülerin ensesinde.O hainlerde teker teker yakalanacak.
    Cevapla
  • Bozkurtlar.... 3 ay önce Şikayet Et
    Tüm tarikatların hedefleri farklıdır ve hedef tektir. Onun içindir ki hepsi de kapatılıp, yasaklanmalıdır.
    Cevapla
  • Ali ihsan 3 ay önce Şikayet Et
    Fetö ile mücadele kadar fetöcülükle de mücadele şart yani tarikatlarda yapı olarak aynı hepside cirit atıyor yarın birgün onlarında satılmayacağına kimin garantisi var yazık bu ülkeye birbirimizi yemekten başka işimiz yok
    Cevapla
  • Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    Hala bu millet için en tehlikeli fetö. Çünkü münafıkane hareket ediyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reisi'nin ölümünün ardından İran hükümetinden ilk adım!
"Evden çalışarak para kazanmak ister misiniz?" diyerek bakın nasıl dolandırıyorlar