Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı

Avcılar'da kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine atık kıyafetlerin arasında cansız bedeni bulunan emekli Matematik öğretmeni Hasan Ergin'in yaşadığı daireden 10 kamyonet çöp çıktı.

Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı
GİRİŞ 23.01.2024 17:32 GÜNCELLEME 23.01.2024 17:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ambarlı Mahallesi'nde yalnız yaşayan emekli Matematik Öğretmeni Hasan Ergin(82)'den haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine savcılık kararıyla evin kapısı kırılarak içeri girildi. Evin içinin atık kıyafetlerle dolu olmasından dolayı odalara bakamayan ekipler itfaiyenin merdiven aracıyla diğer odalara baktı. Ancak Ergin'e ulaşılamadı.

Güvenlik kameralarına binaya girişi görülen Ergin'in bulunması için ekipler defalarca eve baktı. Ancak Ergin bulunamadı. İhbarın üzerinden 2 gün geçtikten sonra Ergin'in evin cansız bedeni, evin girişinde bulunan kıyafetlerin altında bulundu. Ergin'in 5 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. 

10 KAMYONET ÇÖP ÇIKTI 

Ergin'ni cenazesinin bulunmasının ardından Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri evde bulunan çöplerin çıkarılması için çalışma başlattı. Özel kıyafetli ekiplerin yaptığı çalışmada, evden 10 kamyonet çöp çıkarıldı. Evde yapılan çalışmanın yarın tamamlanacağı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • -Gözlemci 3 ay önce Şikayet Et
    82 yaşındaymış muhtemelen demans hastasıydı..
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Mert 3 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Şimdi asıl hayat yeni başladı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi