Turgut Altınok, Bakan Uraloğlu ile görüştü: "Ankara’ya müjdelerimiz olacak"

31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü.

GİRİŞ 24.01.2024 02:03 GÜNCELLEME 24.01.2024 11:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Turgut Altınok, Ankara’da özellikle 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından iyiden iyiye büyük bir sorun haline gelen trafik ve altyapı ile ilgili çalışmalar kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü.

ALTINOK VE BAKAN URALOĞLU GÖRÜŞTÜ

Uraloğlu’nun ve Altınok’un sosyal medya hesaplarından da paylaştığı görüşme ile ilgili Bakan Uraloğlu detayları paylaştı ve “Görüşmemizde başkentimize ait hâlihazırda yer alan ulaşım ve planladığımız raylı sistem projelerini istişare ettik.” dedi. Altınok ise Uraloğlu’nun paylaşımını alıntılayarak “Ankara’ya müjdemiz var. Trafik sorunu kalmayacak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Hamza 3 ay önce Şikayet Et
    Başkanım aydınlıkevler'in acil olarak kentsel dönüşümü ve aydınlıkevler kavşağının bir an önce yapılmasın sizden bekliyoruz inşallah
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    sayın başkan Anka parki geri istiyoruz
    Cevapla
  • enver 3 ay önce Şikayet Et
    Ankara'nın şu an en büyük sorunu trafik ve kentsel dönüşüm. 50 yaşın üzerindeki konut sayısını bilen var mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Türk'ün belediye başkanlığı düşecek mi?
Bu şifreleri kullanıyorsanız hemen değiştirin! İşte en çok kullanılan o şifreler...