Kayıp iki kardeşten haber var!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde oturan ve 36 saattir kendilerinden haber alınamayan 14 yaşındaki Uğur ve 11 yaşındaki Çektar Türksever, Gemlik ilçesindeki bir çay bahçesinde bulundu.

Kayıp iki kardeşten haber var!
Kayıp iki kardeşten haber var!
GİRİŞ 24.01.2024 09:40 GÜNCELLEME 24.01.2024 11:07
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen iki kardeşin, işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Bursa'da, Türksever Ailesi'nin 3 çocuğundan, ortaokula giden Uğur (14) ve Çektar Türksever (11), dün saat 13.30 sıralarında Çamlıkebir Mahallesi'ndeki evlerinden ayrıldı.

AİLESİ POLİS MERKEZİNE BAŞVURDU

DHA'da yer alan habere göre baba Mehmet İhsan Türksever, saatin ilerlemesine rağmen henüz eve dönmeyen çocuklarının hayatlarından endişe ettiği gerekçesiyle, polis merkezine başvurdu. Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önce de evden ayrılıp bir gün sonra geri dönen Uğur ve Çektar Türksever kardeşleri bulmak için çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERALARI İZLENDİ

Kentteki güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri, iki kardeşin Gemlik'e gittiğini belirledi. Bunun üzerine Gemlik'te araştırmalarını yoğunlaştıran ekipler, Uğur ve Çektar kardeşleri 36 saat sonra bir çay bahçesinde buldu.

AİLESİNE TESLİM EDİLECEK

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kardeşlerin, buradaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Levrock 3 ay önce Şikayet Et
    11 yasinda cocuk, 36 saat evden uzak cay bahcesinde bulunuyor, hayret yani ? Babasi dövüyor mu cocuklari ? Bu normal bir hareket degil, dayaktan kacmis olabilirler.
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Anne ve babaların daha dikkatli olması gerekiyor, çocuklar ile ilgilenilmeli, en azından sosyal medya ile ilgilendiği kadar (çok mu fazla oldu yoksa)
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    elhamdülillah
    Cevapla
  • cahit 3 ay önce Şikayet Et
    Allah a şükür selamet bulundular ama neden evden kaçtıkları araştırılmalı aile sorunu nedir
    Cevapla
  • isimsiz 3 ay önce Şikayet Et
    çok şükür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!