İzmir'de öğretim üyesi katliam yaptı: 3 ölü!

İzmir'in Bornova ilçesinde kayınvalidesini ve 3 yaşındaki kızını tabancayla öldüren, karısını yaralayan öğretim üyesi, intihar etti.

GİRİŞ 24.01.2024 11:48 GÜNCELLEME 24.01.2024 14:13
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, 1 yıldır eşinden ayrı yaşayan ve kanser tedavisi gören Ege Üniversitesinde öğretim üyesi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, sabah saatlerinde Atatürk Mahallesi'ndeki eski evinin bulunduğu sokağa geldi.

Linda Yılmaz (4)

Sokakta bekleyen Yılmaz, evden dışarı çıkan İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde akademisyen eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz, 3 yaşındaki kızı Linda Yılmaz ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'ye tabancayla ateş etti. Yılmaz, daha sonra tabancayla intihar etti.

Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz (38)

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Dilek Uzelli (61)

Yaralı olarak bulunan Derya Uzelli Yılmaz, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 70
  • misafir. 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH bilir ne sıkıntıları vardı .Yazık olmuş .
    Cevapla
  • Başak 3 ay önce Şikayet Et
    Herkes kendince bir suçlu bulmuş yorum yapmış bu doğru değil işin iç yüzünü bilmiyoruz. Allah böyle durumlardan hepimizi korusun. Bu olaydan bağımsız olarak aile müessesesi sosyal medya yüzünden çok yıprandı. Özellikle kadınlar oradaki sahte şaşaalı hayata özenip mutsuz oluyorlar buda zincirleme gidiyor. Gerçek müslüman sade ve gösterişsiz olur sosyal medya bu davranışları dinamitliyor.
    Cevapla
  • kamiloğlu 3 ay önce Şikayet Et
    zaten bu izmirde, ankara'da, adana'da akademisyenlerin cogu ayık gezmez.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Aile kurumu çok yıpranıyor. Kadına şiddeti önlemek için getirilen ama kanunun ruhuna aykırı kurallar aile kurumunu kökten sarsıyor ve idareciler bunun farkında değil mi. Kadının beyanına dayalı ispatsız şikayete dayanarak evden uzaklaştırmakla başlayan bu bozulma, süresiz nafaka, icra yoluyla evlatlarını görmelere kadar gidiyor. Gençler evlilikten soğudu. Gidişat hiç iyi değil.
    Cevapla
  • dadaş ibo 3 ay önce Şikayet Et
    Bir eğitimci bunu yapıyorsa vay halimize... Adamın canı fena yanmış demekki ama böyle olmasaydı daha iyiydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...