Zabıta unutulan çantayı sahibine teslim etti

Marmaris Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Mehmet Güven, sokakta sahipsiz bir çanta buldu. İçinde para, altın ve cep telefonları bulunan çanta Antalya’dan tatil için Marmaris’e gelen sahibine ulaştırıldı.

Zabıta unutulan çantayı sahibine teslim etti
Zabıta unutulan çantayı sahibine teslim etti
GİRİŞ 24.01.2024 22:42 GÜNCELLEME 24.01.2024 22:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Marmaris Belediyesi Zabıta memuru Mehmet Güven, devriye gezdikleri sırada İçmeler Mahallesi Barış Caddesi üzerinde sahipsiz bir çanta buldu. Bahçe duvarı üzerine bırakılan çantanın içinden para, altın, cep telefonları, kredi kartları ve kimlikler çıktı.

5 yüzük, 2 küpe, 1 kolyenin bulunduğu çantayla ilgili tutanak tutulduğu sırada çanta içindeki telefonu arayan çanta sahibi zabıta merkezine çağırılarak eşyaları teslim edildi.

Çantasının bulunmasına çok sevinen Hatice Ertaş ve eşi Hasan Ertaş, Antalya’dan tatil için Marmaris’e geldiklerini belirterek “Arabaya binerken unutmuşum. Kısa sürede çantama kavuştum. Marmaris Belediyesi’nin duyarlı ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • ali 3 ay önce Şikayet Et
    rockafeller rothschild bill gates jeff bezos zuckerberg koch biraderler bidon trump şeytanyahu ya rağmen dünya senin sayende ayakta duruyor
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 3 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler kardeşim.
    Cevapla
  • Ali haydar 3 ay önce Şikayet Et
    Ülkede birkaç kendini bilmez var lakin, diğerleri hep daha çok oldu.
    Cevapla
  • depremzede 3 ay önce Şikayet Et
    aslında bu tür haberlerin bizim ülkemizde yeme içme gibi sıradan bir olay olması lazımken, malesef okadar hırsızlık dolandırıcılık, yankesicilik varki, 1 tane olay olsa hemen televizyona düşüyor,,, neden çünkü kaybettiģin zaman hırsızın eline geçme ihtimali daha yüksekte ondan...
    Cevapla
  • Şahin Bey 3 ay önce Şikayet Et
    helâl para geri döner
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı
Abdülkadir Selvi: Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti