Son Dakika: MSB bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarını açıkladı!

Son dakika haberi... MSB, "Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 25.01.2024 11:12 GÜNCELLEME 25.01.2024 11:12
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: MSB, "Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz." açıklamasında bulundu. 

MSB'den yapılan açıklamada, "Talep etmeniz halinde celp dönemi değişikliğinizi kontenjan durumuna göre e-Devlet "Askerliğim" uygulamasından ve askerlik şubelerinden yapabilirsiniz." denildi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre adaylar teslim olacakları birlikleri, son teslim tarihi, kışla, açık adres ve diğer bilgileri bedelli askerlik sonuçları ekranında görüntüleyebilecek.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 27
  • Kürşat 3 ay önce Şikayet Et
    Çok çetrefilli bir konu. Birinden para alıp, sen asker olup, ölme diyorsun. Diğerine para verip, sen ölebilirsin diyorsun. Profesyonellik elbette olmalı. Fakat, herkes askerlik yapmalı. Bu gidişle,yarın başımız sıkışırsa, ya devlet başa ya kuzgun leşe diyecek vatandaşlar yerine, para verip, vatan için ölecek adamlar arayan bir toplum olabiliriz. Allah korusun.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    normal askere giden zaten komando olarak yetişmiyor izmarit topla yerlere paspas at tüm askerlik böyle geciyor. 100 bin normal erbaş olacagina 10 bin uzman olsun daha faydali olur savaşta. kısa süreli askeri eğitim herkese verilmeli atis toplu hareket vs.. ama diger isler amelelik
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Herkes normal askerlik yapacak nedir bu bedelli
    Cevapla
  • adapazar 3 ay önce Şikayet Et
    profesyonel ordu var ve çok başarılı 6 ay yapanlar eğer şartları uygunsa isterlerse uzman olarak profesyonel orduya katılala bilirler paralı da olsa bir aylık askerlik yapmak her türk asker doğar mantığı ile doğrudur
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 ay önce Şikayet Et
    Çin'de lise/ üniversitelerde de "uygulamalı ders" olarak askerlik dersleri, İsrailde kızlı erkekli tüfeklerle cafede oturan askerliğini yapan gençler, Çoğu ülkelerde kızların bile askere alınma kararları ! Tüm gençlerimize liselerden başlayarak üniversitelerde dahil UYGULAMALI EĞİTİMLERLE ASKERLİK dersi verilmeli.. PEYGAMBER ORDUSU / HER TÜRK ASKER DOĞAR konusu bize çok lazım olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu