Camdaki Türk bayrağını koparıp çöplerin içine koydu!

Eskişehir’de bir evin camında asılı olan Türk bayrağını alarak, topladığı geri dönüşüm atıklarının içine koyan şahıs gözaltına alındı.

Camdaki Türk bayrağını koparıp çöplerin içine koydu!
Camdaki Türk bayrağını koparıp çöplerin içine koydu!
GİRİŞ 26.01.2024 11:57 GÜNCELLEME 26.01.2024 11:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emek Mahallesi’nde meydana gelen olayda, topladığı geri dönüşüm atıkları ile sokaktan geçen kimliği belirsiz şahıs, bir evin camında asılı olan Türk bayrağını çekerek koparttı.

Bayrağı buruşturarak, taşıdığı geri dönüşüm atıklarının içine koyan ve kayıplara karışan şahsın sosyal medyada paylaşılan görüntüleri büyük tepkiye neden oldu.

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyada büyük tepki alan olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şahsın yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.

Çalışmalar neticesinde kimliği tespit edilen İbrahim K., gözaltına alındı. Şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Mizah 3 ay önce Şikayet Et
    Yetmez , vatandaşlıkta atılmalı. Bu ülkede yaşamak zorunda değil atın sınır dışına.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş