Sadakataşı’ndan İdlib’e kış yardımı

Sadakataşı Derneği ‘‘Bu Kış Kalpler İyilikle Isınsın’’ çağrısı ile başlattığı kış çalışmaları kapsamında İdlib’de yaşayan mülteci ailelere soba, yakacak ve battaniye yardımı ulaştırdı.

Sadakataşı’ndan İdlib’e kış yardımı
Sadakataşı’ndan İdlib’e kış yardımı
GİRİŞ 26.01.2024 12:44 GÜNCELLEME 26.01.2024 12:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İdlib ve çevresinde yaşayan mülteciler, soğuk kış aylarını dayanıksız çadırlarda ve yakacak bulamadıkları için zorlu şartlar altında geçiyor.

Mültecilerin barındığı kampların bir kısmı yağışlar nedeniyle zarar görmüş durumda. Çetin kış koşullarında yaşayan bölge halkına Sadakataşı tarafından yardım ulaştırıldı. 

400 AİLEYE SOBA, YAKACAK VE BATTANİYE YARDIMI

Sadakataşı, kış yardımları kapsamında İdlib’in Kefer Aruk bölgesinde bulunan kamplarda yaşayan 400 mülteci aileye soba, yakacak ve battaniye dağıtımı gerçekleştirdi. Dernek önümüzdeki günlerde de civar kamplarda yaşayan mülteci ailelere kış yardımları ulaştıracak.  

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Sadakataşı Genel Başkanı Kemal Özdal yaptığı açıklamada; ‘‘Her yıl kış çalışmaları kapsamında başta Türkiye olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde yardım faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Çetin kış şartlarının yaşandığı İdlib’de yoksul ailelere ve mültecilere bağışçılarımızın destekleriyle soba, yakacak ve battaniye yardımı ulaştırdık. Bölgede kış çalışmalarımız devam edecek’’ ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafirim 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye bu dış yardımlar sonucunda fakirleşti ülke şimdi paraya muhtaç hale geldi TFX milli uçak olmadan çıkacak nedenmi azerbaycan pakistan ve birleşik arap emirliği hatta endonezya ortak oluyor
    Cevapla
  • Anadolu cephesi 3 ay önce Şikayet Et
    Sadakataşı Âllah razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda