Atama kararları Resmi Gazete'de: 3 ilde emniyet müdürü değişti

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Adana, Iğdır ve Siirt'e yeni emniyet müdürü atandı. 127 ilçeye de yeni kaymakam görevlendirildi.

GİRİŞ 27.01.2024 02:52 GÜNCELLEME 27.01.2024 10:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Adana İl Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğüne Erden Sakarya ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne Necmettin Öztürk atandı.

3 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca ve Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ise görevden alındı.

ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI RESMİ GAZETE'DE

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Halil Çalışır ve Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürü Cuma Özdemir görevden alındı. Boşalan Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Fikret Fidan, Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Hüseyin Erkmen atandı.

127 İLÇEYE KAYMAKAM ATAMASI 

Bunun yanı sıra 19 şehre vali yardımcısı ile 127 ilçeye kaymakam ataması yapıldı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    emeklisi dolmuş polisleri il dışına gönderen doğan inci ilahi adaletle kendiside il dışına gitti.
    Cevapla
  • Mustafa Hazır 3 ay önce Şikayet Et
    Belediye başkanlarınıda böyle atamak lazım.Nedir yah bu başkanlardan çektiğimiz.Yerel seçim diye saçma birşey görmrdim.Terör yapılanmasının en baş ayağı belediyeler ve onların başındakiler
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Muhtarlarda cabasi. 4 tane evin olduğu yerler köy oluyor dolayısı ile muhtarı oluyor. Paraların kime gittiği bile belli degil
    Cevapla
  • H.ibrahim 3 ay önce Şikayet Et
    Devletin şişik kadroları taşra haricinde bir işe yaramayan kaymakamlik kurumu çok acil gözden gecirilmeli en büyük israf burda dönüyor valilik koordinatörlüğünde md md yrd. pozisyonlarinda yonetilebilecekken kaymakamlik makamı olması ülkeye ihanettir.
    Cevapla
  • Araştırmacı 3 ay önce Şikayet Et
    Şu Ağrı'nın emniyet müdürünü de değiştirin Allah rızası için. Denetim, kontrol sıfır. Sokaklarda polis görmek için 29 Ekim' i bekliyor millet
    Cevapla
  • GERÇEK AKINCI 3 ay önce Şikayet Et
    Sonra seni, (ilahi) emre dayalı bir şeriat üzere kıldık. Ona uy. Bilmeyenlerin hevalarına/arzularına uyma. (45/Câsiye, 18)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi