Konya'da yaşlı çiftin acı ölümü!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, karbonmonoksit gazından zehirlendiği değerlendirilen 87 yaşındaki Mustafa Oduncu ile eşi 82 yaşındaki Fatma Oduncu hayatını kaybetti. Yaşlı çiftin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'da yaşlı çiftin acı ölümü!
Konya'da yaşlı çiftin acı ölümü!
GİRİŞ 27.01.2024 14:42 GÜNCELLEME 27.01.2024 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya'da yürek yakan olay, Beyşehir ilçesinde meydana geldi. Üzümlü Mahallesi'nde yaşayan Mustafa (87) ile Fatma Oduncu'dan (82) haber alamayan komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

YAŞLI ÇİFT HAREKETSİZ BULUNDU

AA'da yer alan habere göre adrese sevk edilen sağlık ve jandarma ekipleri, eve girdiğinde çifti, hareketsiz halde buldu.

ÖLDÜKLERİ BELİRLENDİ

Sağlık ekipleri, Oduncu çiftinin öldüğünü belirledi.

ZEHİRLENDİKLERİ SAPTANDI

İlk belirlemelere göre kömür kazanından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen çiftin cenazesi, Beyşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • -Gözlemci 3 ay önce Şikayet Et
    Soba zehirlenmesi uyuyarak öldürür kişi uyanamazki farketsin...Allah rahmet eylesin birlikte gitmişler mekanları cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri