TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan başarılı bir ameliyat geçirdi

Türkiye Yazarlar Birliği’nin kurucu ve şeref başkanı, yazar, günümüzün önemli mütefekkiri D. Mehmet Doğan bir sağlık sorunu nedeniyle ameliyatı oldu.

TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan başarılı bir ameliyat geçirdi
TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan başarılı bir ameliyat geçirdi
GİRİŞ 27.01.2024 17:10 GÜNCELLEME 27.01.2024 17:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü ve Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Doğan’ın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Doğan’ın Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde başarılı bir operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu ifade eden Arıcan, “Şeref Başkanımız, ağabeyimiz, ülkemizin önemli bir değeri olan D. Mehmet Doğan 27 Aralık 2023 tarihinde sağlık sorunu nedeniyle Hacette Üniversitesi Hastanesine yatırılmıştı. Daha sonra doktorların tavsiyesi ile Bilkent Şehir Hastanesine nakledildi, tedavi süreci burada devam etti. 26 Ocak 2024 günü de başarılı bir operasyon geçirdi” dedi.

TYB Genel Başkanı Arıcan açıklamasında, “D. Mehmet Doğan’ın ameliyat sonrası bir an önce sağlığına kavuşup, normal hayatına dönerek aramıza katılması için Cenab-ı Hak’tan acil şifalar niyaz ediyorum. Ailesine, yazar camiamıza, sevenlerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu arada gerek yurt içinden gerekse yurt dışından telefonla arayarak şeref başkanımızın sağlık durumunu soran, mesaj gönderen, dua eden herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ameliyatı gerçekleştiren doktorlara da teşekkür eden Arıcan, “Mehmet ağabeyin Hacettepe Hastanesine yattığı ilk günden itibaren ilgi ve desteğini esirgemeyen Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’a, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Necla Özer’e, Doç. Dr. Onur Keskin ve ekibine, Bilkent Şehir Hastanesi’nde ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı’ya ve ilgili doktorlara, Onkoloji Başhekimliğine ve tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    şifalar diliyorum
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah Teala şifalar versin Büyüğümüze
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah Şifalar versin, Çok geçmiş olsun,Allah Rızası için artık SnDoğan olsun Sn Yusuf Kaplan Sn E.Sifil,Sn B.Gencer,SnSBarkçin,Sn.Özcan Hıdır,Sn AŞimsirgil,Sn Alev Alatlı vb. biran önce toplumla hercumerc olacak programlar yapılsın Kültür Bakanlığı ve Yerel Yönetimler üzerinden. ve tabiki Sn İsmet Özel..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı