Tartıştığı kuzenini otomobilde tabanca ile vurarak öldürdü

Rize’nin Pazar ilçesinde Şeref Kördal'ı (41) otomobil içerisinde tartıştığı kuzeni O. S. (38) tarafından tabanca ile vurularak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 28.01.2024 04:00 GÜNCELLEME 28.01.2024 10:12
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay dün gece saatlerinde ilçeye bağlı Yeşilköy mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre O.S., park halindeki otomobilde teyzesinin oğlu Şeref Kördal ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine O.S., belinden çıkardığı tabanca ile Şeref Kördal’a ateş etti. Şüpheli olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Kördal’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Şeref Kördal’ın cansız bedeni savcılık incelemesi sonrası otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı. Şüpheli polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgi soruşturma sürüyor. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Mehmet Ali 3 ay önce Şikayet Et
    kısasa kısas idam cezası şart
    Cevapla
  • Kılıç 3 ay önce Şikayet Et
    İdam çıksın
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    adalet kalkınma partisi. adı var adalet olmayan ülkede devlet olmuş nasıl anlayış.
    Cevapla
  • Korkmayın 3 ay önce Şikayet Et
    Korkmayın. Maktülün kırkı çıkmadan tahliye olur, belki mevlidine de katılır.
    Cevapla
  • Mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    Eskiden cezaevinden çıkanların başı önde gezerken şimdikiler rambo havasında mafya olma sevdasından cezalarımız caydırıcı değil azdırıcı maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri