Gaziantep'te damat katliamı: 4 ölü, 3 yaralı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

GİRİŞ 29.01.2024 10:58 GÜNCELLEME 29.01.2024 11:26
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Olay, Gaziantep’in Nizip ilçesi Belkıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, yaşanan tartışmanın ardından silahını çıkararak eşine ve eşinin ailesine kurşun yağdırdı.

4 KİŞİ ÖLDÜ

3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken Halil Çağlar olay yerinden aracıyla kaçtı. Zanlı, kaçtığı Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde polis ekiplerinden kaçamayacağını anlayınca silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Olayda toplam 4 kişi hayatını kaybederken Halil Çağlar'ın eşinin de aralarında bulunduğu 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 133
  • H.K. 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın "Han" en doğru yorumu yazmışsın. Bakara 11- 12 de konu açıkça belirtilmiş.
    Cevapla
  • Yasin.... 2 ay önce Şikayet Et
    İmanı bütün olsa, hiç kıyarmı cana, kendi canına, Allah rahmet eylesin vefat edenleri
    Cevapla
  • Kadın 3 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir kadın boşanacağım diye evlenmez erkekler evlendikten iki gün sonra karaktrleri deyisiyor kadın zülüm görmüşki ayrılmak istemiş erkeklerde hop başka sıyla evleniriz nafakada vermeyiz pekiya mahfolan kadının hayatı erkek kolay evleni hayatını kurar kadın başka sıyla evlenince zaten nafaka kesilir resmi nikah sız evlenmişse ıspatlarsın nafaka kesilir.
    Cevapla
  • 6284 beka sorunudur 2 ay önce Şikayet Et
    Tezinizin aksine, bu devirde evlenmek, kadın için çok kolayken erkek için çok ağır külfet gerektiriyor. Her hangi bir anlaşmazlık durumunda, maalesef kanunlar karşısında haklı bile olsa erkek neredeyse hakkını alamıyor. Ailevi meselelerde tüm kanunlar kadından yana. Erkeğe çıkış yolu bırakılmıyor. Kuran, ise erkekler kadınlar üzerinde kavvamdır (yöneticidir) buyuruyor.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 3 ay önce Şikayet Et
    Binlerce bebek çocuk ve masum insan katledildi ve sakat bırakıldı Bunun hesabını kim verecek Bunun hesabını kim verecek Bunun hesabını kim verecek Bunun hesabını kim verecek Bunun hesabını kim verecek
    Cevapla
  • ALLAH dostu 3 ay önce Şikayet Et
    Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ
    Cevapla
  • İmdaaaaat ! 3 ay önce Şikayet Et
    Dikkat meczup var ! Her an bir imam ya da hahama saldırabilir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!