Eşini öldürüp baldızına mesaj attı

Bursa'da yaşayan Seher Kındaç, boşanma aşamasındaki eşi T.K. tarafından öldürüldü. Şüpheli kaçarken, baldızına 'Karımı öldürdüm' diyerek mesaj attı.

GİRİŞ 29.01.2024 11:25 GÜNCELLEME 29.01.2024 13:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bursa'da yaşayan T.K. bu sabah saat 08.00 sıralarında boşanmak üzere olduğu eşi Seher Kındaç'ın kız kardeşine 'Karımı öldürdüm' diyerek mesaj attı.

Mesajı gören kız kardeşi, çiftin oğlu Hüseyin Kındaç'a haber verdi. Eve gelen Hüseyin Kındaç, annesini kanlar içerisinde buldu.

İhbarla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Seher Kındaç'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, şüpheli T.K. polis ekiplerince aranıyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • konuk 2 ay önce Şikayet Et
    Allahım kınamamak gerek, dua etmemiz gerek, bize farkındalık ver Rabbim.
    Cevapla
  • mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Hani millet olarak muassır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaktık lakin tam tersi oldu. Cahiliye dönemini yaşıyoruz.
    Cevapla
  • Birisi 2 ay önce Şikayet Et
    Erkekler kendilerini istemeyeni neden isterler anlaşılır gibi değil. Güle güle de bırak gitsin. Yazık değil mi hem size hem onlara
    Cevapla
  • Fth 2 ay önce Şikayet Et
    What? Adam hayatını adıyor. Aile olmanın sorumluluğu ile varını yoğunu ortaya koyuyor. Bu olayın içeriğini bilemediğim için birşey demek güç. Fakat genel problem kadınların şımarıkça ve hayasızca senden sıkıldıma getirip evlilikleri bitirmesi insanları bu şekilde bunalıma itmektedir.
    Cevapla
  • yasmin 2 ay önce Şikayet Et
    nafaka ödeyecek yeni düzen kurması için maddi gücü kalmıyor birçok erkeğin boşandıktan sonra.. sosyal çok boyutu var.. Allah vermesin başa.
    Cevapla
  • Musa 2 ay önce Şikayet Et
    Cinayet kabul edilemez elbette , kadınların evelnedikten sonra değişmeleri ve sınır tanımazlığı bu kötü hadiseleri tetikliyor.
    Cevapla
  • Hak 2 ay önce Şikayet Et
    Kadın hakları kadın da ailede bırakmayacak... Hasta hakları dediler doktor koruma kanunu çıkmak zorunda kaldı..Hiç ölçü kalmadı.Hak kalmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik