THY uçağına yıldırım isabet etti

İstanbul-Antalya seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti.

THY uçağına yıldırım isabet etti
THY uçağına yıldırım isabet etti
GİRİŞ 29.01.2024 11:27 GÜNCELLEME 29.01.2024 11:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre , THY'nin TK-2408 sefer sayılı TC-JHK kuyruk tescilli uçağı Antalya seferini yapmak üzere saat 09.25'de İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

Uçağa kalkıştan kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti. Bunun üzerine uçağın pilotu İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile irtibata geçerek geri döneceğini bildirdi. Uçak saat 10.16'da İstanbul Havalimanı'na sorunsuz bir şeklide inişini gerçekleştirdi. Uçak, teknik ekip tarafından incelemeye alındı. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Mert abi 2 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizin göz bebeği, dünyanın en çok noktasına uçuş yapan hava yolu şirketi,Allah korusun,Rabbime emanetler tüm çalışanlarí
    Cevapla
  • Gakko 2 ay önce Şikayet Et
    Bu firmada her koşulda uçuyor yani dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • Müslüman Türk 2 ay önce Şikayet Et
    THY uçaklarından alkol kaldırılsın, uçaklara mescit yapılsın
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ellah korusun Thy gözbebeğimiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi