Mardin'de ambulans uçak, yeni doğan bebek için havalandı

Mardin'de karaciğer yetmezliği ön tanısı alan yeni doğmuş kız bebek, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Mardin'de ambulans uçak, yeni doğan bebek için havalandı
Mardin'de ambulans uçak, yeni doğan bebek için havalandı
GİRİŞ 29.01.2024 13:21 GÜNCELLEME 29.01.2024 13:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Midyat Devlet Hastanesi'nde karaciğer yetmezliği ön tanısı alan Emine bebeğin, tedavisinin devamı için Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verildi. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı'ndan ambulans uçak talep edildi.

Midyat ilçesinden Mardin'e ambulansla getirilen bebek, Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı'na inen ambulans uçakla Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sevk edilip, tedaviye alındı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Devletin şu hizmetini görmek istemeyen nankörletin gözü kör olsun.
    Cevapla
  • berk 2 ay önce Şikayet Et
    Nereden nereye. Eski Türkiye olsaydı bu kız çocuğu vefat etmişti. Rabbim devletimize zeval vermesin. Bu kadim toprakların kadim insanına hizmet edenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!