TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn'de Kral Al Khalifa ile görüştü

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa Al Khalifa ile bir araya geldi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn'de Kral Al Khalifa ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn'de Kral Al Khalifa ile görüştü
GİRİŞ 29.01.2024 17:55 GÜNCELLEME 29.01.2024 17:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Kurtulmuş, Al Khalifa ile Kraliyet Sarayı'nda yaptığı görüşmede, dost ve kardeş ülke Bahreyn'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bahreyn Temsilciler Meclisi ve Şura Meclisi başkanları ve üyeleriyle verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Kurtulmuş, Türkiye ve Bahreyn ilişkilerinin siyasi, ekonomik ve kültürel alanlarda çok daha ileri seviyelere çıkacağına inandığını belirtti.

Bahreyn Kralı Al Khalifa ise TBMM Başkanı Kurtulmuş'un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, iki ülkenin ilişkilerinin parlamentoların gayretiyle her alanda daha ileri düzeye çıkacağına inandığını kaydetti.

Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam'ın da katıldığı görüşmede, Türkiye–Bahreyn Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ile Türkiye'nin Manama Büyükelçisi Esin Çakıl yer aldı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Kamil 2 ay önce Şikayet Et
    Kalkınma Yolu projesine Kuveyt ve Bahreyn'i de dahil etmeliyiz . Körfez Araplar arasında ayrım görmüyorum . Hepsi ile ticaret yaparız .
    Cevapla
  • günaydın 2 ay önce Şikayet Et
    sayın Bahreyn yöneticileri o Filistin davasında İsrailin yanında durmanızın notunu aldık hesap zamanına az kaldı.
    Cevapla
  • Süleyman 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı