TBMM Başkanı Kurtulmuş BAE’de

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn’in ardından Birleşik Arap Emirlikleri’ni (BAE) ziyaret etti.

GİRİŞ 29.01.2024 22:33 GÜNCELLEME 29.01.2024 22:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn’deki temaslarının ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’ye geldi. Kurtulmuş, Al Bateen Havalimanı’nda BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ve Türkiye’nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer tarafından karşılandı.

Abu Dabi'de ASELSAN BAE Ofisi’nin açılış törenine katılacak olan Kurtulmuş, BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ve BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile görüşme yapacak.

TBMM Başkanı Kurtulmuş ile birlikte Türkiye-Bahreyn Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de Abu Dabi’ye geldi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Vahap 2 ay önce Şikayet Et
    TBMM Başkanı Kurtulmuş ile birlikte Türkiye-Bahreyn Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de Abu Dabi’ye geldi çok güzel. .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı