Türkiye'nin kararı panikletti! FETÖ ve PKK'dan ortak yayın...

Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliğini onaylaması FETÖ ve PKK'yı panikletti. FETÖ’cü Erkam Tufan Aytav, kararın hemen ardından PKK/KCK’nın Suriye kolu olan PYD Eş Başkanı Salih Müslim’i Youtube kanalında konuk aldı...

GİRİŞ 31.01.2024 11:51 GÜNCELLEME 31.01.2024 23:37
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

TBMM'de İsveç'in NATO üyeliği onaylandıktan sonra FETÖ'cü ve PKK'lılar endişeye kapıldı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik yolunun açılmasında Türkiye'nin öncelikli şartı terör örgütü üyelerine karşı mesafe konması olurken heyetler arası yapılan görüşmelerde konu her seferinde masaya yatırıldı.

ÖRGÜTLERİ KORKU SARDI

İsveç'e NATO üyeliği için Türkiye'den vize çıkması sonrasında PKK ve FETÖ üyelerini korku sardı. Bu korku, iki örgütün ortak bir yayınla bir araya gelmesine neden oldu.

FETÖ'cü Erkam Tufan Aytav, Türkiye'nin İsveç kararının ardından PKK/KCK'nın Suriye kolu olan Demokratik Birlik Partisi (PYD) Eş Başkanı Salih Müslim'i Youtube kanalında konuk aldı. Aytav ile Salih Müslim'in ilk röportajları da bu olmadı.

PYD Eş Başkanı Müslim, FETÖ'cü Aytav'ın sosyal medyadaki kanalına bir yılda üçüncü kez konuk oldu.

FETÖ VE PKK İŞBİRLİĞİ BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Yayın sonrasından birçok kişi FETÖ ve PKK'nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı işbirliğinin bir kez daha gözler önüne serildiği yorumunu yaptı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 110
  • Kara Göl 2 ay önce Şikayet Et
    bu salih müslim denen terörist cia mossad işbirlikçisi,fetö cü youtuber buna bağlanabiliyorda.bizimm teşkilatı mahsusa bunun yerini bulup imha edemiyormu!
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ne kadar tesadüf yanyana lar şu chp seçmenini anlamıyorum görün artık.
    Cevapla
  • BİR DOST 2 ay önce Şikayet Et
    Hainlik kardeşliği.. teyit etmişler.
    Cevapla
  • Ali Kızıltuğ 2 ay önce Şikayet Et
    Neden paniklesinler Finlandiya ve İsveç açıktan PKK'ya destek veriyor.aynen devam ediyorlar .
    Cevapla
  • dumrul 2 ay önce Şikayet Et
    Bu insansıların varlığı ve eylemleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni etkilemez. Dolayısıyla onları muhatap almaz, onların varlığından ve eylemlerinden çekinmez. Eğer isterse, çözüm gücü vardır. Devlet'in amacı ve gayreti, muhatabı büyüktür ve tuğlalar yıkılmadan yeni bir inşaat yapmaktadır. Bunun amacı, insanların ve ülkelerin yıkıntı altında kalmamasıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!