Yazar Mario Levi bugün son yolculuğuna uğurlanacak

İletişim eğitmeni ve yazar Mario Levi, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Yazar Mario Levi bugün son yolculuğuna uğurlanacak
Yazar Mario Levi bugün son yolculuğuna uğurlanacak
GİRİŞ 01.02.2024 01:07 GÜNCELLEME 01.02.2024 01:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Everest Yayınlarından yapılan açıklamaya göre, Levi için bugün saat 13.00'te Acıbadem Musevi Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlenecek.

"İstanbul Bir Masaldı", "En Güzel Aşk Hikayemiz", "Bir Şehre Gidememek", "Lunapark Kapandı" ve "Size Pandispanya Yaptım" adlı kitapların da aralarında bulunduğu birçok esere imza atan yazar Levi, 1957 yılında İstanbul'da doğdu.

Yazar Mario Levi hayatını kaybettiYazar Mario Levi hayatını kaybetti

Levi, 1975 yılında Saint Michel Fransız Lisesi'nden, 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız ve Roman Filolojisi'nden mezun oldu. İlk öyküsünü 1975'te kaleme aldı. 1984 yılından sonra Hokka dergisi, Şalom, Cumhuriyet Gazetesi, Cumhuriyet Dergi, Stüdyo İmge, Gösteri, Milliyet Sanat, Argos ve Oksijen gibi birçok yayın organında yazılar yazdı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • abdullah 23 3 ay önce Şikayet Et
    bir hayat ki sonu cehennem sefasından ne çıkar, bir hayat ki sonu cennet cefasından ne çıkar. İnfitar suresini her gün okuyalım ve bizi nasıl bir akıbetin beklediğini öğrenelim.ölüm bir son değil, üniversiteden mezun olup sivil hayata başlamak gibidir.sivil hayattaki durumun üniversiteden aldığın diplomanın dercesine bağlı olduğu gibi.
    Cevapla
  • Vatansever 3 ay önce Şikayet Et
    Toprağı bol olsun...
    Cevapla
  • Vatandaş ! 3 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın lanetlediği kavimin üyesi, lanetine kavuşmuş mudur ?
    Cevapla
  • Biga 3 ay önce Şikayet Et
    Bu ne dusmanlık.adam ne kötülük yapmıs.nasıl muslumansiniz
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İMAN EHLİ olanlarla olmayanların ayrılacağı yerdir KABİR. MÜ'MİNİN makamı CENNET'ÜL NAİM, münkirin makamı BERZAH'UL CAHİM.
    Cevapla
  • aklı evvel 3 ay önce Şikayet Et
    dünyada neden yaşadığını ve öldükten kelli nereye gideceğini keşke bilseydi. Eğer ki doğru cevabı bilen bahtiyarlardan olabildiysek çok hem de pek çok şükretmeliyiz, ALLAH'Ü TEALA HAZRETLERİNE kullukta azami düzeye ulaşmaya gayret etmeliyiz. Her kişilerden değil er kişilerden olalım İNŞALLAH.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eşsiz koleksiyon... ABD 90 yıl sonra İran'a iade etti!
Umman'da gizli "orta doğu" toplantısı