Son dakika haberi: Büyük temizlik! İşte çökertilen suç örgütü sayısı

1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen "KAFES" operasyonları kapsamında; 11'i'i uluslararası, 14'ü ulusal, 56'sı bölgesel ve 339'u yerel olmak üzere 420 organize suç çetesi çökertildi.

Son dakika haberi: Büyük temizlik! İşte çökertilen suç örgütü sayısı
Son dakika haberi: Büyük temizlik! İşte çökertilen suç örgütü sayısı
GİRİŞ 01.02.2024 08:11 GÜNCELLEME 01.02.2024 09:11
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: 1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen “KAFES” operasyonları kapsamında; 11'i’i uluslararası, 14’ü ulusal, 56’sı bölgesel ve 339’u yerel olmak üzere toplam 420 organize suç çetesi çökertildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya X hesabından 2023 yılında düzenlenen Kafes operasyonları hakkında açıklama yaptı.

Yerlikaya, "420 organize suç çetesi içerisinde; 6’sı uluslararası, 2’si ulusal, 13’ü bölgesel ve 121’i yerel olmak üzere 142’si nitelikli silahlı organize suç çetesi; suç örgütleri işlediği suçlarla ilgili sınıflandırdığında, 420 organize suç çetesinin; 270’i organize suç, 128’i narkotik suç ve 22’si ise siber suç çetesi" dedi.

"ŞEHİR EŞKIYALARININ DA TEPESİNE BİNECEĞİZ"

Bakan Yerlikaya, "Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız ve sizlerin desteği ve duasıyla da bunu başaracağız. Tek Tek adalete teslim edeceğiz. Sınırlarımızın ötesindeki eşkıya ile mücadele ederken şehirlerimizin içindekileri görmezden gelmemiz asla söz konusu değildir ve olamaz. Dağdaki eşkıyanın inlerine girdiğimiz gibi şehir eşkıyalarının tepesine biniyoruz, bineceğiz" dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Zamanında Fetöcülerin yuvalanması gibi, Emniyet teşkilatının içinde suç örgütleriyle ortak hareket edenler olabilir. Operasyonların etkinliğini artırmak üzere bununla mücadele eden, emniyet dışında MİT gibi bağımsız bir kuruma bağlı bir birimin oluşturulması, kontrol mekanizması olması açısından faydalı olabilir.
    Cevapla
  • Y.A. 2 ay önce Şikayet Et
    Daha dün genel yayın yapan bir tv haber programında, 7 ay tutuklu kalan birine mesleğini soruyor spiker, cevap veriyor beyefendi "BABAYIM" vay beeee.
    Cevapla
  • {°^°} 2 ay önce Şikayet Et
    İdamsız bu tutuklamalar devlete yüktür. Sallandırın hepsini gitsin!
    Cevapla
  • İdo 2 ay önce Şikayet Et
    İdam gelmedikçe bu örgütler artar eksilmez
    Cevapla
  • Adalet 2 ay önce Şikayet Et
    Bundan önceki hükümet yetkilileri hiç calismamis yeni hükümet çok iyi yaaaaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu