İletişim Başkanlığı depremin vurduğu Gaziantep'e basın gezisi düzenledi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ulusal ve uluslararası 200 basın mensubuna yönelik Gaziantep'teki deprem bölgesine basın gezisi düzenledi. Depremden etkilenen illeri ziyaret edecek olan basın mensupları çalışmaları yerinde görme imkanı bulacak.

GİRİŞ 01.02.2024 20:10 GÜNCELLEME 02.02.2024 10:29

İlk olarak Gaziantep Valiliği'nde Vali Kemal Çeber'den bölgede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alan aralarında Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin de bulunduğu gazeteciler, daha sonra depremden etkilenen Nurdağı ve İslahiye'ye giderek burada yürütülen çalışmaları yerinde gördü.

Yetkililerden ilçelerde yapılan faaliyetlere ilişkin brifing ve röportaj alan gazeteciler, çeşitli konularda haber yaptı.

Programa Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş, İletişim Başkanlığı Gaziantep Bölge Müdürü Mücahit Taşkın ve diğer yetkililer katıldı.

Gazeteciler, program kapsamında sırasıyla Hatay, Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ı ziyaret edecek.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü