İstanbul'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var!

Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul Çekmeköy mevkiinde, yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu 1'i ağır 19 kişi yaralandı.

İstanbul'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var!
İstanbul'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var!
GİRİŞ 02.02.2024 06:11 GÜNCELLEME 02.02.2024 08:37
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy mevkisi Hüseyinli geçişi Edirne istikametinde seyreden Gültekin Akçan idaresindeki yolcu otobüsü, yol kenarındaki bariyerlere, ardından Muhammet Karataş idaresindeki kumaş yüklü TIR'a arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle TIR otoyolda ters döndü, yolcu otobüsünün şoförü araçta de sıkıştı, bazı yolcular yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Jandarma otoyolu trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerini yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.

İtfaiye ekipleri sürücü koltuğunda sıkışan Gültekin Akçan’ı bir süre yaptığı çalışmanın ardından çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan otobüs şoförü ve TIR'ın olay yerinden kaldırılmasının ardından otoyol yeniden trafiğe açıldı.

VALİ GÜL’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Gül, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde Edirne istikametine seyir halinde bulunan yolcu otobüsünün, Çekmeköy Hüseyinli Kavşağı mevkisinde aynı istikamette seyir halinde bulunan TIR'a arkadan çarpması sonucunda çift taraflı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kazada, 1 kişi ağır olmak üzere toplam 19 kişi yaralanmıştır. Yol kontrollü olarak trafiğe açılmıştır. Yaralı vatandaşlarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.”

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • ERSÖZ 2 ay önce Şikayet Et
    Caydırıcı ceza olmazsa bu terörün sonu gelmez...Bu kadar denetimsizlik başka hiçbir ülkede yok.Yollarda trafik denetimi sıfıra yakın.
    Cevapla
  • BİROL 2 ay önce Şikayet Et
    Ceza yok,denetim yok,yollar teröristlere emanet şansa yaşıyoruz.
    Cevapla
  • Hak 2 ay önce Şikayet Et
    Faturayı şoföre kes bitir işi.. Yazık insanlara...Devlet ne iş yaparsın.
    Cevapla
  • Alim 2 ay önce Şikayet Et
    İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezası gelmeli İdam cezas
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sürücüler daha iyi denetlendirilmeluli,daha uzmanlaşmali,her şoför böyle ağır sorumluluk gerektiren araçlara oturtulmamali, kısaca otobüs şoförleri ÖZEL seçilmesi gerekir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı