Palalı Sabri öldürüldü

Gezi olayları sırasında palayla göstericilere saldırdığı için adı Palalı Sabri olarak kalan Sabri Çelebi İstanbul Beyoğlu'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Polis konuyla ilgili çalışma başlattı.

GİRİŞ 02.02.2024 09:49 GÜNCELLEME 02.02.2024 12:49
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. 

Beyoğlu'nda dün gece saatlerinde Sabri Çelebi otomobiliyle giderken, bir grup tarafından durduruldu. Çelebiyle gruptakiler arasında tartışma çıktı. Kısa süre sonra gruptaki bir kişi silahla Çelebi'ye ateş ettikten sonra kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Sabri Çelebi'yi ambulansla hastaneye götürdü. Çelebi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 
 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    evet aynen idam cezası şart
    Cevapla
  • Şükrü yıldırım 2 ay önce Şikayet Et
    Bu cinayetler tamamiyle oy verdiğim hükümet ile alakalı çünkü halkın sesinekulak vermiyor.Halk idam diyor
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırılır. Ne şehit oldu ne gazi gerisi malum.
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin her yerde her zaman vatansever kahramanları saygıyla anıyoruz...
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    O işin kılıfıymış meğer adam yabancı kadınlara silah zoruyla fuhuşa yaptıran biriymiş yaralandığı davaya bak anlarsın
    Cevapla
  • Asiye 2 ay önce Şikayet Et
    Gezi karşıtı biri olarak, O gün onlarca erkek dururken, savunmasız bir kadının beline tekme atmasıyla tanıyoruz, sonra manken bir kadınla otel görüntüleri, fuhuş dosyası falan filan, nasıl rahmet dileceğim bu adama.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...