7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, etkisiz hale getirildi. Fırat Kalkanı bölgesinde ise 2 terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 04.02.2024 16:29 GÜNCELLEME 04.02.2024 16:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Nerede olurlarsa olsunlar, teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkıyoruz ve yıkmaya devam edeceğiz. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız neticesinde Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız" ifadelerine yer verildi.

FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE DE 2 TERÖRİST ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman komandolarımız Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Teröristleri hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirmeye devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • HIDIR BUDUR 2 ay önce Şikayet Et
    Çok başarılı haberlerle gurur duyuyoruz . Allah güç kuvvet versin. Ancak bataklıktaki "sivrisinekleri "değil bataklığa su döken "emperyal devletlerin şah damarını" kesmenin gereğide ortada...
    Cevapla
  • Sipgi sipkan 2 ay önce Şikayet Et
    Sipkan sipgi ağrılı kürt aşireti olarak 5 it daha gebertildi.hep böyle güzel haberler duymak istiyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sizin harekat yapmanız için illaki şehit mi gelmesi gerekiyor. Kaldırın B52 leri ve gönderin füzeleri. Yok edin ABD üslerini.
    Cevapla
  • Oz Man 2 ay önce Şikayet Et
    Harika...
    Cevapla
  • Alparslan 2 ay önce Şikayet Et
    Bu sayı nede 100, 200,500 olmuyor ana karargahlarını vurun yanında hangi devletler varsa onlarla beraber gömün yeter artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı