Kamyonetin altında kalan kadın hayatını kaybetti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonetin altında kalan kadın hayatını kaybetti.

Kamyonetin altında kalan kadın hayatını kaybetti
Kamyonetin altında kalan kadın hayatını kaybetti
GİRİŞ 04.02.2024 13:41 GÜNCELLEME 04.02.2024 13:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, Haydar Çavuş Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşti. O.S. (24) idaresindeki 34 HRT 048 plakalı kamyonet Terziler Caddesi’nden, Atatürk Caddesi’ne dönerken karşıdan karşıya geçmek isteyen Fatma Bakır’a çarptı. Çarpışma sonucu kamyonetin tekerleğinin altında kalan Fatma Bakır, ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Bakır, tedavi altına alındı. Yapılan ameliyatın ardından koroner yoğun bakıma kaldırılan Fatma Bakır, organlarının iflas etmesi sonucu hayatını kaybetti. Fatma Bakır’ın evli ve bir çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Kamyonet şoförü O.S.’nin göz altına alındığı ve konuyla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan her gün trafik kazasında bir can guder mi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!