Medya kuruluşları tek ses! 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ortak karar

RTÜK, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan yayın spotunun, televizyon ve radyolarda ortak yayınla sunulacağını duyurdu.

GİRİŞ 04.02.2024 21:35 GÜNCELLEME 05.02.2024 09:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin asrın felaketini yaşadığı 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan 28 saniyelik öncelikli yayın spotu, televizyon ve radyolarda ortak yayınlanacak.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların deprem şuurunun pekişmesi ve afetlere karşı farkındalık düzeyinin artırılması amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) televizyon ve radyolar için ayrı ayrı spot hazırlandı.

Hazırlanan 28 saniyelik öncelikli yayın spotu, RTÜK tarafından onaylandı.

Yayın kuruluşları, üst kurulun internet sitesine yüklenecek öncelikli yayın spotunu indirerek, Maraş merkezli 11 ili etkileyen depremin yıl dönümü olan 6 Şubat'ta saat 19.00'da ortak yayında yayınlayacak.

KAYNAK: AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 7
  • Alim ve ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA
    Cevapla
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM çok korkuyorum, cehennemde yakma bizi. ALLAHIM YALVARIYORUM çok korkuyorum cehennemde yakma bizi. ALLAHIM YALVARIYORUM MERHAMET ET bize, ALLAHIM YALVARIYORUM CENNETLERİNİN VARİSLERİNDEN YAP bizi. ALLAHIM YALVARIYORUM KURTAR bizi. ALLAHIM YALVARIYORUM ..
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 2 ay önce Şikayet Et
    kiracılar niçin hep geri planda ev sahibi olana devletin bütçesinden 750.000 TL hibe veriliyor bu bütçede kiracıların hakkı yokmu bizde bu devlete vergilerinizi ödüyoruz neden bu ayrımcılık devletin hazine arazilerine konutlar yapılıyor ama kiracılara yok bu adalet mi
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 2 ay önce Şikayet Et
    ben hala çadırda kalıyorum Hatay'ın Yayladağı ilçesi Çayır mahallesi deyim inanmayan gelip görebilir kiracıların suçu ne
    Cevapla
  • Hüseyin Saraç 2 ay önce Şikayet Et
    maalesef kiracılar için hiçbir şey yapılmıyor ben hala çadırda kalıyorum Hatay'ın Yayladağı ilçesi Çayır mahallesi deyim inanmayan gelip görebilir yalan söylemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?