TSK, Yunanistan tarafından bırakılan düzensiz göçmenleri kurtardı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan sahil güvenlik boyu tarafından bırakılan düzensiz göçmenlerin Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın insan hava aracı (İHA) ile tespit edildiğini duyurdu.

GİRİŞ 05.02.2024 14:41 GÜNCELLEME 05.02.2024 14:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MSB Yunanistan tarafından bırakılan düzensiz göçmenleri İHA ile tespit ederek kurtarılmasını sağladı.

Konuya ilişkin MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Ege Denizi'nin Midilli Adası’nın doğusuyla Dikili/İzmir’in güneybatısında kalan bölgede 2 Şubat 2024 tarihinde, Yunanistan sahil güvenlik botu tarafından bırakılan düzensiz göçmenler, Deniz Kuvvetlerimize ait İHA ile tespit edildi. Durum ivedilikle Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek düzensiz göçmenlerin kurtarılması sağlandı” ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Tek Yürek 3 ay önce Şikayet Et
    Dikkat et konusmana Lan dedigin bizim askerimiz kendine gel
    Cevapla
  • Sedef 3 ay önce Şikayet Et
    Kurtarmayın artık lan! Kurtarmayın !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'nın Belgorod kentine füze saldırısı kamerada
En fazla uçak gemisine sahip ülkeler açıklandı! Dünya genelinde kaç tane savaş gemisi var?