Tartıştığı annesini av tüfeğiyle öldürdü!

Bartın'da, Umut Can Alay (23), tartıştığı annesi Hatice Alay'a (52), av tüfeğiyle ateş açtı. Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, kurtarılamadı. Umut Can Alay'ın 'cinsel istismar' suçundan cezaevinde yattığı öğrenildi

GİRİŞ 07.02.2024 12:29 GÜNCELLEME 07.02.2024 13:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bartın'da olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında, Topluca köyü Esenpınar mevkiindeki evde meydana geldi. Orman işçisi olarak çalışan Umut Can Alay (23), akşam eve geldiğinde annesi Hatice Alay ile tartıştı.

ANNESİNİ GÖĞSÜNDEN VURDU

DHA'da yer alan habere göre tartışmanın ardından Umut Can Alay, evdeki av tüfeği ile annesinin göğsüne bir el ateş açtı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Silah seslerini duyan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Sağlık ekiplerince Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, kurtarılamadı.

KATİL ZANLISI SABIKALI ÇIKTI

Gözaltına alınan Umut Can Alay'ın 'cinsel istismar' suçundan bir süre cezaevinde yattığı, 1 yıl önce de tahliye edildiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • xxxx 2 ay önce Şikayet Et
    senin gibi evladın allah belesını versin
    Cevapla
  • Sarı 2 ay önce Şikayet Et
    Ne diyeyim.İdamın bir başka yararı da vijdanları rahatlatıcı bir etkisi vardır.Darısı Ülkemizin başına inşallah uygulanır.
    Cevapla
  • Ali baba 2 ay önce Şikayet Et
    Çok lazımdı avrupa birliği
    Cevapla
  • ihsan 2 ay önce Şikayet Et
    Bu olaylar hep devletin suçu.Güya İstanbul Sözleşmesini kaldırdı.Fakat Kopyalayıp 6284 sayılı yasaya çevirdi.Anne Baba 14 - 15 yaşındaki çocuğuna bişey dese elinde cep telefonu POLİS kapına dayanıyor.Ya baba yı evden uzaklaştırıyor.Yada çocuğu ellerinden alıyor.Bu nedenle anne ve babalar evlatlarına ses çıkaramıyorlar.SONUÇ ORTADA.
    Cevapla
  • egemen türk 2 ay önce Şikayet Et
    idam istiyoruz idaaaaaammmmm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir