Depremzede Aysima'ya Kırıkkale Belediye Başkanı Saygılı'dan doğum günü sürprizi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı depremin yıl dönümünde küçük Aysima’yı unutmadı. Küçük kız ve ailesini yaşadıkları konteynerde ziyaret eden Saygılı, Aysima’nın 6.yaşını doğum günü pastası ve hediyelerle kutladı.

GİRİŞ 07.02.2024 18:57 GÜNCELLEME 07.02.2024 18:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın önderliğinde bölgeye ilk giden ekiplerden biri olan ve henüz depremin ilk saatlerinde görevlendirme beklemeden AFAD tarafından yürütülen arama kurtarma çalışmalarına destek veren Kırıkkale Belediyesi, felaketin birinci yıl dönümünde yine Pazarcık’taydı.

Büyük bir yıkım yaşayan kente yardım elini uzatmak için tüm imkanlarını seferber eden Kırıkkale Belediyesi’nin itfaiye ekipleri, 4 yaşındaki Aysima’yı enkazdan çıkarmış ve sağ salim ailesine kavuşturmuştu. 

KÜÇÜK AYSİMA, KIRIKKALE'DEN GELEN DOĞUM GÜNÜ PASTASI İLE YENİ YAŞINI KUTLADI

Birkaç gün sonra Aysima ve ailesini depremzedeler için kurulan çadır kentte ziyaret eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 6 Şubat’ın Aysima’nın doğum günü olduğunu öğrenmiş ve kendisine sürpriz yaparak küçük kızın çok sevdiği "Elsa" figürlü pastayı Kırıkkale’den getirterek doğum gününü kutlamıştı. 

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, depremin yıl dönümünde küçük Aysima’yı unutmadı. Küçük kız ve ailesini yaşadıkları konteynerde ziyaret eden Saygılı, Aysima’nın 6.yaşını yine Kırıkkale'den özel olarak getirdiği doğum günü pastası ve hediyelerle kutladı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hüseyin Bulut 2 ay önce Şikayet Et
    helal olsun Başkanım Allah razı olsun sizlerden
    Cevapla
  • oflu 2 ay önce Şikayet Et
    bravo-sizi de boyle sevindirsinler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!