Özdağ'ın montaj videosu yalanı elinde patladı! AK Parti'den sert tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın sosyal medya hesabından İBB Başkan Adayı Kurum hakkında servis ettiği montajlı videoya AK Parti İstanbul İl Başkanı tepki gösterdi.

GİRİŞ 08.02.2024 04:26 GÜNCELLEME 08.02.2024 04:26
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum hakkında servis edilen ‘montaj’ videoyu paylaşması tepki çekti.

KABAKTEPE'DEN SERT TEPKİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile ilgili paylaştığı montaj videoya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den yanıt geldi. Kabaktepe "Bu çarpık ve sahte anlayışı milletimizin vicdanına havale ediyoruz." ifadeleriyle bir açıklamada bulundu.

ÖZDAĞ'DAN KİRLİ ALGI OPERASYONU

Cumhur İttifak'nın İBB adayı Kurum'un geçtiğimiz günlerde (31.01.2024) TV 100'de katıldığı canlı yayında Candaş Tolga Işık'ın "İstanbul Büyükşehir Belediyesi başka olarak vaad ettikleriniz neden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde vaat etmediniz?" sorusunu yanıt veremediğini iddia ederek montajlanan videoyu algı operasyonuyla paylaşan Özdağ, "Mükemmel bir soru. Ve işte cevap" ifadeleri ile hadsiz ifadeler kullandı.

"BU ÇARPIK VE SAHTE ANLAYIŞI MİLLETİMİZİN VİCDANINA HAVALE EDİYORUZ"

Yaşanan skandalın ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise sosyal medya hesabından videonun montajlı ve gerçek halini paylaşarak, "Bir siyasi partinin genel başkanı, hiçbir siyasi etik ve ahlaka uygun olmayacak şekilde İBB Başkan Adayımız Sayın Murat Kurum hakkında montaj bir video yapıp yayınlıyor. Bu çarpık ve sahte anlayışı milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Madem montaj yaptınız buyurun gerçeği de burada…" ifadeleri ile Özdağ'ın montaj videosunu çürüttü.

YALAN: Candaş Tolga Işık'ın "İstanbul Büyükşehir Belediyesi başka olarak vaad ettiklerinizi neden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde vaat etmediniz?" sorusuna Murat Kurum'un yanıt veremediği iddia edildi.

GERÇEK: Candaş Tolga Işık'ın "İstanbul Büyükşehir Belediyesi başka olarak vaad ettiklerinizi neden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde vaat etmediniz?" sorusuna Murat Kurum'un verdiği cevap şöyle: "22 yıllık süreçte İstanbul'a biz 800 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirdik. 100 bin sosyal konut İstanbul'da yapılmış. Ben Emlak Konut genel müdürüyken 125 bin konutu İstanbul'un genelinde yapmış bir kardeşinizim. Bugün 39 ilçeye gidin bizim bir eserimizi görürsünüz."

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 147
  • Ercan 2 ay önce Şikayet Et
    Ümit ozdag milli güvenlik sorunudur iyi takip edilmesi lazım
    Cevapla
  • Gürbüz 2 ay önce Şikayet Et
    "Dokunulmazlığın KALDIRILMASI müessesesi" de artık İSYAN EDİYOR, duymuyor musunuz? Diyor ki "beni atlamayın ! ".
    Cevapla
  • Dervaz 2 ay önce Şikayet Et
    Chp ve Hdp ile aynı hukumette olmayı kabul eden sen değilmiydin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    kendine hayrı olmayanın memlekete hiç olmaz.
    Cevapla
  • rakin76 2 ay önce Şikayet Et
    pravakotör özdağ yarın cuma gitte imamlara seslen atatürkten niye bahsetmediniz diye seni çakal seniiiiiiiii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...