Kayseri'de feci kaza: Ölüler ve yaralılar var!

Kayseri'de iki otomobilin çarpışması sonucu can pazarı kuruldu! Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kayseri'de feci kaza: Ölüler ve yaralılar var!
Kayseri'de feci kaza: Ölüler ve yaralılar var!
GİRİŞ 08.02.2024 06:45 GÜNCELLEME 08.02.2024 07:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayseri'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre A.A'nın kullandığı otomobille yabancı uyruklu sürücünün hakimiyetindeki otomobil, Kayseri-Ankara karayolu Süksün Zafer Mahallesi yakınlarında çarpıştı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

AA'nın haberine göre; feci kazada yabancı uyruklu sürücü ve yabancı uyruklu 2 yolcu olay yerinde hayatını kaybetti.

Aynı otomobilde bulunan yabancı uyruklu 3 yolcuyla diğer otomobilin sürücüsü A.A. ise yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

3 kişinin cesedi olay yerindeki incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mert 2 ay önce Şikayet Et
    Memlekette yerliden çok yabancı var...!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!