33 ilde DEAŞ'a operasyon: 147 gözaltı var

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 33 ilde DEAŞ terör örgütüne düzenlenen eş zamanlı operasyonda 147 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 08.02.2024 08:16 GÜNCELLEME 08.02.2024 13:30
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Adana, Ankara, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Samsun olmak üzere 33 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik "Kahramanlar-49" operasyonu düzenlendi.

Operasyonun detaylarına ilişkin bilgileri paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 147 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Yerlikaya, "Aziz Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Dervaz 2 ay önce Şikayet Et
    Nerde bir çete ve mafya terör örgütü varsa yerlikaya içlerinden geçiyor valla helal.olsu. devam ke dur.ak yok bu toplum içi. Zararlı tipleri sokaklardan temizle sayın bakanim helal olsun sana
    Cevapla
  • nere 2 ay önce Şikayet Et
    adamlar hapse girip çıkıyorlar .hatta orgutu hapisten yönetiyorlar. boyle devlet olurmu yahu.kanun yoksa meclistekilerin işi ne kanun çikar girdimi içeri bir daha hasret kalsın dışariya bak o zaman bunlar olurmu
    Cevapla
  • nere 2 ay önce Şikayet Et
    valla bakan iyi çalışıyor ama adamlar o kadar türemiş yakala yakala bitmiyor.siyasi uzantilari silahlı eylemler özgürlük afı altinda askere polise savciya simdi halka kurşun..nerede devlet kardeşim. yakalanan salınırsa olacagi bu
    Cevapla
  • Vatan 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul başakşehir konutlarina yogunlasin burada bu örgüt girunusune uyan bir dolu yabanci var gibi , yabancılar arasinda çok eslilikte çok yaygın gibi, çoğalmaya hız vermişler görüntüsü var .Bazı düğün salonlarina yakın yerlere de sadece kendi çocuklarının gittiği ve kendilerinin eğitim verdiği muhtemelen kaçak okullar kreşler kuruyorlarmiş söylentileri geziyor.
    Cevapla
  • Xyz 2 ay önce Şikayet Et
    Üye olmanın yatarı 18 ay. Sonra devam. Caydırıcı kanunlarla iflahını kesecen ki bir daha cesaret eden çıkmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler