AK Parti İlçe Başkanı trafik kazası geçirdi!

AK Parti Samsat İlçe Başkanı Osman İdacı, Adıyaman yolunda trafik kazası geçirerek; yaralandı.

GİRİŞ 08.02.2024 09:27 GÜNCELLEME 08.02.2024 09:59

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Adıyaman İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıtmak üzere Adıyaman'a gidiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgeye yapacağı ziyaret ve toplantılarına katılmak üzere Adıyaman’a doğru yola çıkan AK Parti Samsat İlçe Başkanı Osman İdacı ve Başkan Yardımcısı Nurettin Orhan trafik kazası geçirdi.

ŞARAMPOLE YUVARLANDI!

Edinilen bilgiye göre; AK Parti Samsat İlçe Başkanı Osman İdacı yönetimindeki 07 EVC 097 plakalı araç ile Adıyaman’a giderken Sahabe mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. İdacı ve Yardımcısı Nurettin Orhan'ın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, vatandaşlarca Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar.

DURUMLARI NASIL?

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, İlçe Başkanı Osman İdacı ve Başkan Yardımcısı Nurettin Orhan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adıyaman programı hazırlık çalışmaları için il merkezine giderken kaza geçirdiklerini, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirterek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı