Kaçak göçmenler, insansız hava aracıyla tespit edilip yakalandı

Aydın'ın Didim ilçesinde yurt dışına kaçma hazırlığı yapan 23 kaçak göçmen ile 3 organizatör, saklandıkları makilikte insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilip, yakalandı.

Kaçak göçmenler, insansız hava aracıyla tespit edilip yakalandı
Kaçak göçmenler, insansız hava aracıyla tespit edilip yakalandı
GİRİŞ 08.02.2024 12:51 GÜNCELLEME 08.02.2024 12:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün akşam saatlerinde Hisar Mahallesi 40 Evler mevkisinde bir grup kaçak göçmenin deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İHA destekli yapılan operasyonda makilikte saklanmış kaçak göçmenler tespit edildi. Bölgeye operasyon düzenleyen jandarma, 23 kaçak göçmen ile organizatör şüphelileri U.Z., M.C. ve E.A. yakalandı. Çevrede yapılan aramalarda 1 tekne, 1 lastik bot, 50 litrelik bidonlar içerisinde benzin ve 7 şişirme pompası ele geçirildi. 3 organizatör şüphelisi gözaltına alınırken, kaçak göçmenlerin İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği bildirildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Selam 2 ay önce Şikayet Et
    Benim gözümde hainsiniz. Topraklarınızı kime terk ediyorsunuz? Biraz Gazzeliler gibi olunuz. Kendi vatanınızı diriltebilirsiniz. Canlandırabilirsiniz. Dilenmeye, yalvarmaya ne gerek var.
    Cevapla
  • Kul insan 2 ay önce Şikayet Et
    İnsanlara yardım edelim fakat ülkelerinde. Kaçak mültecilerin kontrolsüz gelmesi ajanların olduğunu doğru kılar çünkü Türklerin düşmanı çok. Sıfır taviz yüzde yüz güvenlik.
    Cevapla
  • Vatandas34 2 ay önce Şikayet Et
    Avrupa gireni sokmaz bizimkiler cikani durdurur. Birakin gitsinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu