Karadeniz'de esrarengiz patlama sesleri! Kıyı şehirleri teyakkuza geçti

Karadeniz sahilindeki şehirlerde akşam saatlerinde 4-5 kez duyulan patlama sesi, tedirginliğe yol açtı. Sahil güvenlik ekiplerinin de alarma geçtiği patlama sesinin henüz kaynağı bulunamadı.

GİRİŞ 10.02.2024 03:47 GÜNCELLEME 10.02.2024 09:35
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Son dakika Karadeniz haberleri: Karadeniz'de akşam saat 21.30-23.00 arasında, aralıklarla 4-5 kez duyulan patlama sesi ve yaşanan sarsılma, Bartın, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya gibi sahil şehirlerinde hissedildi.

KIYI ŞEHİRLERİNDE SAHİL GÜVENLİK TEYAKKUZA GEÇTİ

Tedirginliğe neden olan sesin ardından Bartın'ın Amasra ilçesindeki sahil güvenlik botları da limandan uluslararası sulara kadar olan hatta devriye atarak, sesin kaynağını tespit etmeye çalıştı.

Karadeniz'de esrarengiz patlama sesleri! Kıyı şehirleri teyakkuza geçti

KARADENİZ'DE AKŞAM SAATLERİNDE SARSILMA VE 4-5 KEZ PATLAMA DUYULDU

Önce deprem olduğunu düşünen vatandaşlar, yaşanan her patlama sesi ve sarsılmanın ardından art arda 4-5 kez ayrı patlama sesinin daha duyulduğunu belirterek, sesin sebebinin gaz birikmesi, uçakların yol açtığı sonik patlama olabileceği yönünde yorumlar yaptı.

Sosyal medyanın da gündem olan esrarengiz patlama sesin kaynağı belirlenemezken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesin Samsun'un Terme beldesinden de sesin duyulduğunu ileri sürdü.

Sosyal medya kullanıcıları uzun süre sesin sebebini öğrenmeye çalıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 61
  • Hızır ilyas HASTA 2 ay önce Şikayet Et
    Askeri tatbikat veya test atışları olabilir
    Cevapla
  • Hak 2 ay önce Şikayet Et
    Tesadüf değil bu olaylar dikkatinizi çekmek istiyorum Ne zaman reis bir yere ziyarette bulunmak istese oradaki fay hatlarıyla oynanıyor mesela geçenlerde İzmir de deprem o gün reisin ziyareti vardı. Ondan önce Maraş Hatay ve Kayseri araştırın bakın gideceği yerlerde deprem oluyor iyi bakın. Bence bir yorumcu doğru söylemiş haarp teknolojisini basite almayın herşey olabilir
    Cevapla
  • hıdır diker 2 ay önce Şikayet Et
    dilerim oradaki tüm kötü insanlar ölür ler
    Cevapla
  • Temizliik 2 ay önce Şikayet Et
    Haarp silahı kullanmış olabilir
    Cevapla
  • Keskin bicak 2 ay önce Şikayet Et
    Yeni yöntem harp silahı denemesi başarılı olamadılar oranın insanları gece dikkatli olsunlar
    Cevapla
  • Cenk 2 ay önce Şikayet Et
    Kedi dir o kedi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar