Kalkan-12 operasyonlarında 49 organizatör 142 düzensiz göçmen yakalandı!

Göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-12” operasyonlarında, 49 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 142 düzensiz göçmen yakalandı.

GİRİŞ 10.02.2024 12:19 GÜNCELLEME 10.02.2024 12:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-12” operasyonlarında, 49 göçmen kaçakçılığının organizatörü ve 142 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığını önlemek için ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan göçmen kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • A.S 2 ay önce Şikayet Et
    Güzelim ülkemizi mülteci bataklığına çevirdiler ne kadar ıt kopuk varsa kardeş kisvesi altında ülkemize dolduruldu 10 sene sonra herkes beddua etmeye başlayacak
    Cevapla
  • cavo 2 ay önce Şikayet Et
    Güzel haber
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'