Elektrikli soba can aldı: Şanlıurfa'da yangın faciası!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir evde elektrikli sobadan çıktığı iddia edilen yangında 1 kişi öldü, 4 kişi dumandan etkilendi.

Elektrikli soba can aldı: Şanlıurfa'da yangın faciası!
Elektrikli soba can aldı: Şanlıurfa'da yangın faciası!
GİRİŞ 10.02.2024 14:38 GÜNCELLEME 10.02.2024 14:38

Edinilen bilgiye göre, yangın, Birecik ilçesine bağlı Meydan Mahallesi'nde bulunan beş katlı bir binanın giriş katında meydana geldi.

İddiaya göre, elektrikli sobadan çıkan yangın sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI!

Yangında dumandan etkilenen 34 yaşındaki Hediye, 11 yaşındaki Damla, 28 yaşındaki Recep ve 39 yaşındaki Nazire Ç. ile yaralanan Ahmet Korkmazer sağlık ekiplerince ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ahmet Korkmazer, müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Korkmazer, Şanlıurfa'da da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"