Erkan Özerman yaşamını yitirdi

Prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman hayatını kaybetti.

Erkan Özerman yaşamını yitirdi
Erkan Özerman yaşamını yitirdi
GİRİŞ 13.02.2024 18:29 GÜNCELLEME 14.02.2024 08:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk tasarımcı ve organizatör Erkan Özerman (86), bir süredir kanser ile mücadele ediyordu. Özerman, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Özerman'ın vefatını Film-San Vakfı duyurdu. Açıklamada, "Film-San Vakfı'nın kurucularından organizatör Erkan Özerman’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun" denildi.

2022 yılında pankreas kanseri tekrar nükseden ve karaciğerine yayılan Erkan Özerman, konuk olduğu programda hastalığını şans eseri öğrendiğini anlatarak "Hayatımın sonunu yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Erkan Özarman kimdir? Neden öld? Kıvanç Tatlıtuğ ile davalık olan Erkan Özerman'ın biyografisi...Erkan Özarman kimdir? Neden öld? Kıvanç Tatlıtuğ ile davalık olan Erkan Özerman'ın biyografisi...

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • flört Feti 2 ay önce Şikayet Et
    Ne disk ki?Allah rahmet etsin günahlarını bağışlasın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak