Buruk 14 Şubat! Depremde 33 yıllık eşini kaybetti

6 Şubat depreminde 33 yıllık hayat arkadaşını kaybeden acılı adam, yalnız geçireceği ilk 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşini özlemle yad ediyor.

GİRİŞ 14.02.2024 09:48 GÜNCELLEME 14.02.2024 10:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli depremler Hatay'da büyük yıkıma yol açmış ve yaklaşık 25 bine yakın insan vefat etmişti.

Antakya ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Mustafa Kemal Soner, asrın felaketine Ankara'ya yolculuk yaparken yakalandı. Soner’in 54 yaşındaki eşi Gülüşah Soner ise, depremde Antakya ilçesi Esenlik Mahallesi'ndeki Karanfil Apartmanı'nın yıkılmasıyla enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Depremde kaybettiği 33 yıllık eşinin her gün kabrini ziyaret eden Mustafa Kemal Soner, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de buruk geçiriyor.

14 ŞUBAT İÇİN PLAN YAPMIŞLAR

Eşini kaybetmenin acısını bir an olsun unutamadığını dile getiren Soner, "Deprem esnasında evde değildim. Telefonla haberimiz oldu. Biz Adana'dan döndük. Sabah 07.30 gibi evin önüne geldik. Geldiğimizde bina, her taraf yıkılmıştı. Yani o esnada kıyamet kopmuştu. Biz bağırdık çağırdık, hiçbir ses duyamadık. Eşime enkazda öğleye doğru ulaşabildik. 33 yıllık evliydik, bir kızım, bir oğlum vardı. Eşimle özel günlerimizde, her 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediyeleşirdik. Birbirimize çiçek alırdık, tatile giderdik. En son aralık ayında Kıbrıs'a tatile gitmiştik. Yine 6 Şubat öncesi planlamıştık. 14 Şubat'ta tekrar Kıbrıs'a gitmeyi planlıyorduk. Afet gelince maalesef yalnız başımıza böyle kaldık." şeklinde konuştu.

"BİZLER İÇİN SEVGİLİLER GÜNÜ KARA GÜN OLACAK"

Eşine duyduğu özlemi 24 saat boyunca hep hissettiğini söyleyen acılı adam, "Bundan sonraki yaşantımız artık kıyamet günü oldu. Sevgililer günümüz, özel günlerimiz geride kaldı, hayal oldu. 24 saat her daim hissediyorum. Acıları hiçbir zaman içimizden gitmiyor. Sabah ve akşam devamlı kabirlerini ziyarete gidiyoruz. Bizim için akşamları sabah olmuyor. Çünkü yanımızda dayanacağımız hayat arkadaşımız, yol arkadaşımız kimsemiz kalmadı. Bu yaşadığım şey zaten deprem değil, kıyameti yaşadık. 14 Şubat nasıl olacak şu an onu hayal bile etmek istemiyorum. Bizler için o gün kara gün olacak" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • mert 2 ay önce Şikayet Et
    sevgiler gününü düşünecegine Allaha kulluk et !!! bu dünyada hepimiz misafiriz kimsenin garantisi yoktur!!! dünyada en önemli ve değerini Alkaha samimice kulluk etmektir!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı'ya rest: Hepsi örtbas ediliyor!