Bu acıya yürek dayanmaz! Önce Berkay, ardından Hasan'dan acı haber

Tokat'ta, otomobilin motosiklete çarptığı kazada yaralanan Hasan Ertekin, dün akşam hastanede hayatını kaybetti. Kazada motosikleti süren Berkay Polat’tan da acı haber geldi.

GİRİŞ 14.02.2024 12:16 GÜNCELLEME 14.02.2024 12:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kaza, 10 Şubat akşamı kent merkezinde Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı'nda meydana geldi. Berkay Polat, yönetimindeki 60 ADG 573 plakalı motosikletle yakıt aldıktan sonra yaya geçidinden yolun karşısına geçerken, Eray Tezen yönetimindeki 60 FK 559 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin sürücüsü Berkay Polat ve arkasındaki Hasan Ertekin (16), yola savruldu.

İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlıkçıların ilk müdahalesinin ardından Tokat Devlet Hastanesi ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Berkay Polat (16), tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Tokat Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Hasan Ertekin ise dün akşam doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili gözaltına alınan otomobil sürücüsü Eray Tezen ise çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 12
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bizde motorcuyuz da aracın ne suçu var bilader sen yolunda dümdüz giderken zirt diye olmadik yerden biri cikarsa önüne araç ne yapsın
    Cevapla
  • ...... 2 ay önce Şikayet Et
    Defalarca ifade ettim, motosiklet kültürü diye bir şey yok bu ülkede. Motosiklet de bir araçtır ve otomobiller vb. araçlar yollarda nasıl hareket ediyorsa öyle hareket etmelidir. Yaya geçidinden geçmek nedir yahu, hem de gece vakti. Araçlar seni nasıl fark edecek. Bu çocuklara da yazık, çarpan sürücüye de yazık, bunların ailelerine de yazık. Cezalar caydırıcı olmalı.
    Cevapla
  • XXX 2 ay önce Şikayet Et
    Ahhh grnçlik ahhh
    Cevapla
  • abdullah 23 2 ay önce Şikayet Et
    kurallara uymamanın bedelini canı ile ödedi,çarpan da parasıyla ödeyecek.az yavaş gitsen ne olur yani.yol güzel,arabada güzel kafanda mı güzel o hızla şehir içinde gidilir mi.
    Cevapla
  • MUZTAVA 2 ay önce Şikayet Et
    Suclu kim ise adalet karar verir´tabi bence kim ne derse desin zaten trafikte yilda 15bin ile 16 bin Ölü veren ülkeyiz demekki TÜRKIYEDE GENEL TRAFIK KÜLTÜRÜ´AHLAKI´TERBIYESI YOK KARDE$IM.EGITIMLI OLMAN BA$KA TRAFIK KÜLTÜRÜNE SAHIP OLMAN BA$KA´CÜNKI TRFIKTE AKIL ILE DEGIL IC GÜDÜSEL DAVRANILIYOR.KESINLIKLE MOTOR´LAR TÜRKIYEDE YASAK EDILMELI YASAK EDILMELI YASAK EDILMELI..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
Abdülkadir Selvi: Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti