CHP slogana kafa yormamış! İşiniz gücünüz 'çakma'

CHP'nin yerel seçim sloganları olan ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ sloganının, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olduğu CHP'nin sloganı çaldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.02.2024 15:33 GÜNCELLEME 15.02.2024 20:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Seçim döneminin başlaması ile partilerin kullanacakları ‘sloganlar’ belirleniyor. CHP’nin parti içerisinde artan ‘güç’ yarışına yoğunluk vermesi ile kampanya dönemine yoğunlaşamaması ‘slogan krizi ile bir kez daha gözler önüne serdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde bir grup gazeteciyle bir araya gelerek kampanya dönemine ilişkin soruları yanıtladı. Özgür Özel, yerel seçim sloganlarının ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ olduğunu açıkladı. Ancak bu sloganın AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olduğu ortaya çıktı.

 

 

ÇALINTI SLOGAN

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş’ın sloganı olan ‘İşimiz Gücümüz Bursa’ sözlerini ‘kopyalayan’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Yerel seçim sloganımız, ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ olacak. Bunu diğer kentlere de ‘İşimiz gücümüz Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa…’ şeklinde uygulayacağız.” ifadelerini kullandı. CHP’nin çalıntı sloganı “CHP, slogana da çok fazla kafa yormak istememiş belli ki” yorumlarını getirdi.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • yok böyle bir şey 2 ay önce Şikayet Et
    işin gücün canbazlıl.
    Cevapla
  • İstanbul-18 2 ay önce Şikayet Et
    İşimiz gücümüz; yalan dolan. İşimiz gücümüz; hile hurda. İşimiz gücümüz; düzenbazlık. İşimiz gücümüz; arkadan kuyu kazma. İşimiz gücümüz; kavga döğüş. İşimiz gücümüz; yalan iftira. Ey CHP daha slogan ihtiyacınız olur ise haber edin, şimdilik bunlar ile idare edersiniz.
    Cevapla
  • Abdülkadir Yörük 2 ay önce Şikayet Et
    Chp ye yakışan slogan : işimiz gücümüz ENTRİKA
    Cevapla
  • TOKATLI 2 ay önce Şikayet Et
    Adamlarda iç çatışmadan sloğana yoracak kafa mı kaldı, düştüler bir birlerine Allah daha berbat etsin inşallah
    Cevapla
  • Namyelüs 2 ay önce Şikayet Et
    CHP yönetimine,onların verdikleri sözlere CHP ye oy veren vatandaşların da inandığınıi hiç zannetmiyorum.Beyinleri çocukluktan itibaren yıkandığı için her seçim 'Tıpış Tıpış' oy vermeyi rutin bir iş zannediyorlar ve bununla övünüyorlar.Siyasilerde onları kullanıp haketmediklere makamlara gelebiliyorlar,aynen FETÖ cular gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu