İstanbulluların Yeni Buluşma Noktası: Eyüpsultan Seyir Terası

'Eyüpsultan Seyir Terası'nın hizmete açılmasına sayılı günler kaldı. Seyir Terası, açılışının ardından eşsiz Haliç manzarasıyla Eyüpsultanlıların olduğu kadar tüm İstanbulluların da yeni buluşma noktası olacak.

GİRİŞ 16.02.2024 19:29 GÜNCELLEME 16.02.2024 19:29

İstanbulluların yeni buluşma noktası Eyüpsultan seyir terası hizmete açılacak. Tarihi yarımadayı ve Haliç'i panaromik bir şekilde gözler önüne seren Eyüpsultan Seyir Terası'nda vatandaşlar, çay ve kahvelerini yudumlarken İstanbul'un eşsiz manzarasının keyfini de doyasıya çıkarabilecek.

Yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerine kurulan seyir terası, koşu ve yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları, pergola, çardak, çimenlik alanlarıyla İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olmaya aday olan "Manzaram Eyüpsultan"da vatandaşlar, aileleriyle birlikte huzurlu ve keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu doyasıya yaşayabilecek.

"MANZARAM EYÜPSULTAN" MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI

Çevre ve peyzaj düzenlenmesinin tamamlanmasıyla birlikte yakın zamanda tamamen hizmete açılacak olan Seyir Terası'nın içinde bulunan Eyüpsultan Belediyesi'nin yeni sosyal tesisi Manzaram Eyüpsultan ise şimdiden misafirlerini ağırlamaya başladı.

ENFES YEMEKLER, EŞSİZ BİR MANZARA: MANZARAM EYÜLSULTAN

Manzaram Eyüpsultan, kahvaltı tabağı, tost ve sandviç çeşitleri, ara sıcaklar, salatalar, makarnalar, sıcak - soğuk içecekleri, ana yemekleri ve birbirinden lezzetli tatlı çeşitleriyle misafirlerine eşsiz bir yemek deneyimi sunuyor. Kapalı ve açık ferah oturma alanlarıyla yaz kış açık olan, haftanın yedi günü 08.30 - 22.00 saatleri arasında hizmet veren Manzaram Eyüpsultan, hem ekonomik hem de leziz ve alternatif tatlarıyla misafirlerini bekliyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti