Uludağ'da feci ölüm! 'selfie' çekerken can verdi

Bursa'dan, Uludağ'a günübirlik tatile giden Arap turistlerin taşındığı minibüs, otomobilinden inerek selfie çeken Ahmet Ümit Kaylan’a (49) çarptı. Ağır yaralanan Kaylan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Uludağ'da feci ölüm! 'selfie' çekerken can verdi
Uludağ'da feci ölüm! 'selfie' çekerken can verdi
GİRİŞ 16.02.2024 20:40 GÜNCELLEME 16.02.2024 20:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, dün öğle saatlerinde Uludağ Sarıalan'da meydana geldi. Bursa'dan aldığı Arap turistleri Uludağ'a götüren Emin Ay (38) yönetimindeki 16 BHD 176 plakalı minibüs, otomobilinden inerek yolda selfie çeken Ahmet Ümit Kaylan’a çarptı.

Minibüsün altında sürüklenen Kaylan ağır yaralanırken, minibüs sürücüsü ise kaçtı. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaylan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

EHLİYETİNE DAHA ÖNCE EL KONULMUŞ

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekiplerinin kısa sürede yakaladığı sürücü Emin Ay’ın, daha önce ehliyetine el konulduğu öğrenildi. Emin Ay, Uludağ Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından, bu sabah sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    bırakın bu telefonları artık önüne gelen olur olmadık yerde fotoğraf çekiliyor selfie çekiyor yazık değilmi bir can daha yok yere gitti
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 2 ay önce Şikayet Et
    Ehliyetine değil, sürücü geçinen canavara el konulup araçta direksiyona geçmemesi sağlanmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim