Erdoğan tepki göstermişti! HSK'dan Danıştay'ın göreve iade ettiği 387 isme inceleme

Hakimler ve Savcılar Kurulu, Danıştay’ın göreve iade ettiği 387 isim hakkında inceleme başlattı.

GİRİŞ 17.02.2024 00:10 GÜNCELLEME 17.02.2024 10:34
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Son dakika Danıştay haberleri: Hakimler ve Savcılar Kurulu, Danıştay’ın göreve iade ettiği 387 isim hakkında inceleme başlattı.

ERDOĞAN 'SESSİZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay 5. Dairesi'nin FETÖ’den ihraç edilen 450 yargı mensubu hakkında göreve iade kararına sert tepki göstererek, "Bu karara sessiz kalmamız mümkün değil." demişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 99
  • vtndş 2 ay önce Şikayet Et
    Ohal komisyonu niye kuruldu? Komisyon uygun gördüklerini iade etti. Reddedilenler için idari mahkeme süreçlerine izin verildi. Mahkeme kararlarına uyulmayacaksa bu insanları mahkeme kapılarında niye oyalıyorsunuz?
    Cevapla
  • taner hekimoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    İntihar bombacıları , zamanında etkisizleştirmek elbette başarıdır.
    Cevapla
  • Talip önver 2 ay önce Şikayet Et
    HSK nin Danistay olsun ,AYM olsun,Yargitay olsun burdaki hakimler hakkindada sorusturma yada gorwvden alma yetkisi olmali,oyle kararlar cikkiyorki bu ulkenin legine degil...
    Cevapla
  • Arif 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kurumlara da el atmak lazım, fetö ile iltisapli olanlar bulunmalı
    Cevapla
  • Yiğido SİVAS 2 ay önce Şikayet Et
    Değerli komutanımız Eray GÜÇLÜER in dediği gibi çok güçlü tam profesyonel teknik tecrübeli FETÖ yle mücadele ekibi kurulmalı DÜNYA nın en sinsi en bilinçli CİA nın kırk elli yılda yetiştirdiği ÖRGÜT
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi