Bakan Yerlikaya: 'Narkogüç-50' operasyonlarında 1663 şüpheli sokak satıcısı yakalandı

Bakan Yerlikaya, İstanbul’da torbacı olarak tabir edilen kişilere yönelik 5 gündür devam eden 'Narkogüç-50' operasyonlarında 1663 şüpheli sokak satıcısının yakalandığını, 167'sinin de tutuklandığını açıkladı.

GİRİŞ 17.02.2024 12:25 GÜNCELLEME 17.02.2024 13:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 5 gündür torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik yapılan "Narkogüç-50" operasyonunda 1663 kişinin yakalandığını açıkladı.

Yerlikaya, operasyonlarda 461 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 936 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini kaydetti.

1663 şüphelinin yakalandığını vurgulayan Yerlikaya, 167 kişinin tutuklandığını belirtti. Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; Uyuşturucu tacirlerini teröristlerden farklı görmüyoruz. Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yaptığı tespit edilen, “Torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik "Narkogüç-50" Operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucu; 10 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği ile Çok miktarda döviz ve 657 bin Türk Lirasına el konuldu. Operasyonu gerçekleştiren İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzü ve Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle, ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Caydırıcı kanun olursa bunlara iş kalmaz. Onun için yasalarımız caydırıcı hale getirilmiyor. Yakala sal, yakala sal. Sonra kaldığın yerden devam. Dön baba dönelim. Polis yakala, hakim sala. DEVAM.......
    Cevapla
  • medo 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakan, gayretinizi çabanızı takdir ediyoruz. Ancak çabalarınızın çoğu boşa gidiyor. Mesele bunları yakalamak değil, bunlara bir daha bu işlere kalkışamayacak bir ceza vermek. Bunların neredeyse hepsinin onlarca sabıkası var, önceden onlarca kere yakalanmış zaten. Önce şu yargıya bir el atın, kripto Fetöcüleri bir deşifre edin, gerekli kanunlar için çalışın. Sizden başka adam yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza yaptı, ölüsü 2 saat sonra bulundu: Kahreden detay ortaya çıktı!
Şehitliklerde buruk Anneler Günü: Acıları ilk günkü gibi taze!