Otoyolda katliam gibi kaza: Bir aile yok oldu

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde iki aracın çarpıştığı kazada ölü sayısı 3’e yükseldi.

GİRİŞ 17.02.2024 19:45 GÜNCELLEME 17.02.2024 19:46
Bu Habere 182 Yorum Yapılmış

Anadolu Otoyolu Kaynaşlı Sarıçökek mevkiinde Hakan Ç. idaresindeki 34 GOJ 61 plakalı otomobile aynı istikamette seyir halinde olan İsmet K. idaresindeki 34 DD 9891 plakalı cip çarptı.

34 GOJ 61 plakalı otomobilin hurdaya döndüğü kazada olay yerinde hayatını kaybeden anne Feride Çırcır’ın ardından eşi Ali Çırcır ve kızı Duygu Çırcır Çelik de hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.



İstanbul’dan memleketleri Çankırı’ya giden ailenin tüm fertleri hayatlarını kaybederken, araçtan sağ çıkarılan 1 yaşındaki Mira Ç.’nin Bolu Abant İzzet Baysal Hastanesi’nde entübe edildiği ve hayat mücadelesi vermeye devam ettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.





Kaza sebebiyle tek şeritten verilen yol, araçların kaldırılmasının ardından 2 şeritten verildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 182
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Ölen ailenin yakınıyım bebeğimiz yoğun bakımda gören şahit olan herkes bize instagramdan Facebook’tan ve telefon numarasından ulaşabilir yorum yazın sosyal medya linki bırakacağım
    Cevapla
  • Ecel 2 ay önce Şikayet Et
    Ecel geldi cihane, baş ağrısı bahane
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu gün bu kazanın yanından geçtim.Allah tahmet eylesin.Yarış falan olduğunu düşunmuyorum jip aşırı hızlı arkafan çarpmış .Ama şunu söylemek istiyorum ne zaman sol şeriti düşük hızla ve sürekli kullanmayı bırakacağiz toplum olarak girek çıkmıyor.Neden sağ şeritler boş
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Merhaba yardımcı olur musunuz biz ölen ailenin yakınıyız isterseniz instagram Facebook telefon numarasını verebilirim
    Cevapla
  • ykd 2 ay önce Şikayet Et
    ne güzel dünya soldan yavaş gidiyorum arkadan son sürat çarptım mı diyecek adam. bu kaza açıklaması izahı yok arkadan vurduysan, ya uyudun ya hatalı sollamadan çıkıp adamı görmedin felan filan bu iş cinayettir. 3 kişi ve masun yavrucak ahı yeter .
    Cevapla
  • Onur ÇELİK 2 ay önce Şikayet Et
    Çankırı Bayramören Çayırcık köyü Evladı Mahallesi nden Hemşehrimiz Arkadaşımız ve ailesine ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Bir yaşındaki bebeğine ALLAH şifa versin.
    Cevapla
  • sagat 04 2 ay önce Şikayet Et
    Allah işini gücünü rast getirsin namazlarımıza özen gösterelim inşallah her an ölüm başımızda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!